Clothing Accessories

Întoarceți culoarea buzelor, pierdeți blazerul: biroul la băuturi în 4 secunde

în vara înaltă, a fost simplu să scăpați cu nimic mai mult decât un șampon uscat, precum și un aspect mai mare înainte de a pleca înainte de a pleca Lucrați, precum și îndreptați -vă către un acoperiș. Toamna, precum și iarna, hainele dvs., precum și cerințele de machiaj să fie un pic mai versatile. Desigur, tot doriți ca stilul dvs. să se simtă elegant, precum și fără efort, deoarece dacă nu încercăm să rochiem ca francezii, ce facem chiar? Ținând cont de asta, am crezut că vă voi arăta un truc de magie aprobat de fată franceză. (Este octombrie, din acest motiv, magia. Doar optează pentru asta.) Alertă spoiler: include echipa preferată a fiecărei fete franceze – Lancôme.

Roksandakeeva rochie midi-satin-satin (vezi și alegeri similare chiar aici, precum și aici)

Blazer țesut inspectat tibiovers (vezi și alegerea accesibilă aici)

Dacă zilele dvs. de lucru sunt ceva asemănător al meu, probabil că nu mergeți la casă la modificare înainte de o oră încântată, astfel încât stilul dvs. de toamnă trebuie să includă câteva tehnici de schimbare rapidă pentru a se potrivi calendarelor cu mai multe personalități. Aici, rochia mea Roksanda este perfectă de lucru atunci când este stratificată cu un blazer tibi mare. Silueta lungă a acestui aspect pledează pentru o cizmă, precum și cominul lui Marc Fisher ”, cu un genunchi izbitor, care poate fi scrâșnit în jos pentru acel aspect slouchy atunci când ținuta o cere. Completarea look -ului este luciul absolut al lui Lancôme în 272 Escapade. Cel mai bun indiciu de luciu, precum și culoare pentru ziua de muncă care îți menține buzele hidratate, precum și strălucitoare (niciodată lipicioase).

Cizme de înaltă genunchi Marc Fisherulana (vezi și similar chiar aici, precum și aici)

Lancomelancôme l’sbond rouge luciu în 272 Escapade

Când se termină munca (mulțumesc cerurilor), acest aspect este la fel de pregătit pentru o băutură ca mine. Prin eliminarea blazerului (salut umeri, mi-a fost dor de tine!) De asemenea, mi-am modificat culoarea buzelor într-un roșu pregătit de martini (L’salu Rouge X Camila Coelho în 158 Copacabana), mă voi manevra să mă fac să mă fac dezvăluit- Gata în momente simple. Îți arăt bagheta mea magică, cu toate acestea nu se formează în această geantă. Totuși, ceea ce face în formă în geanta mea este o oglindă compactă, precum și acest ruj ultra luxos, cremos, care are o rambursare de culoare incredibil de ridicată, în timp ce Vitamina E, precum și alte componente care stimulează umiditatea mă hrănesc.

Geanta de poziție Cafunesmall

Centura de secțiune din piele texturată Chloecarly (vândută, similară aici)

În timp ce mă aflu, acest pas de schimbare rapidă nu este singurul motiv pentru care trebuie să prind fiecare culoare din colecția de la Lancôme, în colecția Absolu Rouge, în special cele 10 nuanțe pe care le-au stabilit împreună cu Camila Coelho. Este evident când te uiți la această paletă, acea toamnă, precum și timpul de iarnă sunt pe cale să simtă ceva oricât de plictisitor, precum și gri, datorită câtorva nuanțe elegante. FYI,#371 cu pasiune merită inspectat dacă sunteți în căutarea celei mai bune culori de fructe de pădure pentru toamnă. De asemenea, nici nu dormi pe Gloss Absolu. Este disponibil în trei finisaje, precum și înțelegeți exact cum mă simt că am o multitudine de opțiuni. *Cumpără un organizator de machiaj mai mare.*

LancomelanCôme lAblanu Rouge X Camila Coelho în 158 CopacabanaMulțumim Lancôme, precum și Shopstyle pentru parteneriat pe această postare!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *