Clothing Accessories

Aruncând o privire la primele 3 tendințe de îmbrăcăminte sportivă din 2017

Aruncând o privire la primele 3 tendințe de îmbrăcăminte sportivă din 2017
23/11/2017, postat de Alanic Global
În pofida subiectului, să ne uităm la cele mai populare tendințe de îmbrăcăminte sportivă din 2017. Se preconizează că aceste tendințe vor continua și în 2018, așa că iată o recapitulare în timp ce explorează și tendințele viitoare.

Panoul supradimensionat
Odată cu toamna anului 2016, tendința hanoracului supradimensionat a devenit extrem de populară. A câștigat aburi pe tot parcursul anului 2017, doar pentru a deveni o piesă mai mare decât viața în dulapurile femeilor. Panourile au fost alegerea nedeterminată de mai mulți ani, dar o versiune care glorifică eforturile feminine combinate cu îmbrăcămintea masculină dominantă a fost foarte binevenită de doamnele din întreaga lume. Tehnica mai elegantă (sau ai putea doar versatilitatea) le -a făcut o alegere instantanee. Confortul și calitățile lor ușor de purtat au fost o pauză excelentă din piesele altfel strânse care au pășunat departamentul de îmbrăcăminte de fitness al femeilor. Producătorii de îmbrăcăminte sportivă au ajuns la versiunile înfrumusețate, cu țesăturile lor delicate și imprimeurile/culorile fermecătoare au furat lumina reflectoarelor la începutul anului 2017 și sunt pe o cale care merge mult.
Jambierele tipărite
Tendințele de fitness pentru femei au fost înrădăcinate de culori plictisitoare și imprimeuri plictisitoare care nu au făcut nimic pentru a -și ridica atitudinea obraznică. Așadar, la începutul anului 2017, a luat sezonul Spring pentru inspirație, iar pasionații au introdus jambiere tipărite strălucitoare. De la imprimeuri tropicale până la motive abstracte ciudate, extravaganța tipărită părea să se ridice în sus pe aspectul încântat și colorat. Paleta de culori strălucitoare a fost alegerea evidentă pentru mulți. Nu numai că arătau grozav, dar au adăugat volume la apelul sexual. De asemenea, capacitatea lor de a lucra bine cu o varietate de alte haine le -a oferit un statut permanent în circuit. Chiar dacă întunericul iernilor pare să fi preluat controlul circuitului, aceste jambiere colorate sunt încă populare printre cei care adoră să amestece confortul și stilul; fără scuze.

Blaturile rezervorului decupat
Nu puteți să vă plângeți cu adevărat de detalii pentru că sunt sexy. Când celebritățile de la Hollywood au început să se prezinte pentru săli de gimnastică în blaturile de tancuri decupate, a fost un indiciu pentru toți pasionații să-și ridice jocul de top și să introducă aceste versiuni publicului. O piesă de fitness pe scară largă din 2017, combinația de funcție și modă, așa cum este înfățișată de topurile rezervorului, a adăugat doar popularitatea lor. Cu respirabilitatea promovată (numărați doar numărul de detalii decupate pe unul și veți ști), proiecte complexe, utilizarea țesăturilor tehnice și nuanțe subtile și absolut decolteul plonjat, femeile nu au putut rezista să nu includă un rezervor decupat Top până la garderoba lor de gimnastică. Și veștile bune este că încă mai călărește pe popularitatea lor și își vor continua călătoria în 2018, cel puțin în primul trimestru.
În concluzie, am putea fi pe ultima etapă a anului 2017, dar aceste tendințe menționate mai sus sunt departe de a fi terminate. S -au descurcat bine anul acesta și vor continua să facă acest lucru și anul următor. Vânzătorii de îmbrăcăminte sport cu ridicata și -au actualizat inventarele cu aceste piese, fără a te priva de niciunul. Sunt construite folosind cele mai bune materiale și sunt colorate și la modă. 2017 a fost un an bun pentru tendințele de îmbrăcăminte sport, sculptând o cale pentru succesorul său. Dacă sunteți retailer, acum puteți actualiza colecția de magazine cu piesele actuale, făcând o achiziție în vrac a aceluiași la prețuri reduse.
Etichete:
Producători de îmbrăcăminte de fitness
Îmbrăcăminte de fitness SUA
Branduri de îmbrăcăminte sportivă
Producători de îmbrăcăminte sportivă
îmbrăcăminte sport cu ridicata
Angrosist de îmbrăcăminte sportivă
Îmbrăcăminte sport cu ridicata
furnizori de îmbrăcăminte sport cu ridicata

0 0 voturi
Evaluarea articolului

Autentificare

Eticheta

Nume*

E-mail*

Website URL

Eticheta

Nume*

E-mail*

Website URL

0 comentarii

Feedback -uri în linie
Vizualizați toate comentariile

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *