Clothing Accessories

Mockup în stil industrial din anii 1940

din anii 1940 Mockup în stil industrial
Băieții de la Retro Supply au pregătit un pachet de machetă de neuitat, care include designul industrial din 1940. Acest pachet de batjocură ne oferă peek -uri ale trecutului. În 1940, stilul industrial nu a fost ceea ce este astăzi, muncitorii nu aveau ochelari de securitate sau respiratori, citau lemnul folosind un bandsaw, precum și nu lucrau în cuburi, deoarece încă nu erau create. Chiar dacă nu au funcționat la cerințele pe care le lucrăm astăzi, lucrul care le -a făcut atât de diferit a fost originalitatea. Fără web, precum și mașinile industriale, orice trebuia să fie lucrat manual. Originalitatea a fost ar trebui să aibă pe această piață, deoarece stilurile trebuiau să fie ideale doar metoda pe care o așteaptă să fie astăzi.
Stilul industrial a ajuns să fie mult mai mult, precum și mult mai proeminent în zilele noastre, datorită cererii publice. De -a lungul acestui pachet special de machetă în stil industrial, veți găsi cum a fost să produceți în anii 40. Cu doar 39,00 USD veți primi un pachet în stil industrial, precum și o lecție de istorie total gratuită. Aruncați o privire la aceste previzualizări care vor explica această ofertă uimitoare.

Informații suplimentare cu privire la pachetul Mockup:
Dimensiunea fișierului: 0,54 kb
Dimensiuni: 5472 x 3648 px
Cerințe: Adobe CS2+

PRIMĂ! Dacă doriți să găsiți mult mai multe despre anii 1940, precum și dacă sunteți pasionat de exact cum a fost interpretat stilul industrial în acele vremuri, puteți vedea acest scurt videoclip produs de firma de stil a lui Walter Dorwin Teague.

0/5 (0 recenzii)

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *